05. Discussion on the teacher training competencies in universities/faculties of education in Mekong delta region

Thứ ba - 14/11/2017 19:47  462  122

Tác giả bài viết: Nguyen Van De

Abstract: This paper analyzes and evaluates the current situation of teacher training in these institutions to points out the causes of the shortcomings as well as inadequacies of in-service teacher training programs, and then proposes solutions to enhance teacher training competencies of education universities/faculties in Mekong Delta region in alignment with the requirements of fundamental and comprehensive education reform in Vietnam.
Keywords: academic staff, competency, training, fostering.