11. Develop creative competency for students through experiential learning activities for Biology grade 6

Thứ ba - 14/11/2017 07:55  20  8

Tác giả bài viết: Phan Thi Thanh Hoi

Abstract: Creativity is the ability to create new ideas, new products in research and in life; it is the ability that people use to solve problem most effectively. Developing creative competency for students is an important task in high school. In this article, based on the definition, structure of creative competency and the relationship between creative competency and experiential learning, we present a measure to develop creative competency for students in teaching biology grade 6 through experiential learning activities.
Keywords: Creativity, creative competency, experience, experiential learning.