Bài báo
Số ra: Volume 2 (March 2018)/Tháng 3/2018
Tên bài báo: 1. RECOMMENDATIONS FOR A NEW MODEL OF PRIMARY EDUCATION TEACHER TRAINING TO FULFIL THE REQUIREMENTS OF THE NEW GENERAL EDUCATION PROGRAM AT UNIVERSITY OF EDUCATION, UNIVERSITY OF DANANG
Tóm tắt: Abstract: Based on the model of teacher education of some countries in Japan, the Federal Republic of Germany, the UK and Australia, given the task of reforming Vietnam’s education system toward learners’ competences, the paper introduces a new model for training primary education teachers in national key schools in order to meet the demands for high quality human resources and prepare for the task of implementing the new general education curriculum from 2018 onwards.
Keywords: model, training model, primary education teacher.
Tác giả bài viết: Hoang Nam Hai
Từ khóa: model, training model, primary education teacher
Tải về: Bấm vào đây để mua bài báo.