1. RECOMMENDATIONS FOR A NEW MODEL OF PRIMARY EDUCATION TEACHER TRAINING TO FULFIL THE REQUIREMENTS OF THE NEW GENERAL EDUCATION PROGRAM AT UNIVERSITY OF EDUCATION, UNIVERSITY OF DANANG

Thứ sáu - 23/03/2018 04:51  28  6

Tác giả bài viết: Hoang Nam Hai

Abstract: Based on the model of teacher education of some countries in Japan, the Federal Republic of Germany, the UK and Australia, given the task of reforming Vietnam’s education system toward learners’ competences, the paper introduces a new model for training primary education teachers in national key schools in order to meet the demands for high quality human resources and prepare for the task of implementing the new general education curriculum from 2018 onwards.
Keywords: model, training model, primary education teacher.