Bài báo
Số ra: Volume 2 (March 2018)/Tháng 3/2018
Tên bài báo: 10. PREPARING STUDENTS’ COMPETENCY TO MEET THE NEED OF EDUCATION REFORM IN TEACHING MATHEMATICS AT PRIMARY LEVEL
Tóm tắt: Abstract: Prepare the resources to meet the need for education reform in teacher training is an important task of the Teacher Training College. Mathematics theory and methodology play a major part in preparing students in primary education for knowledge and skills in the field of mathematics. This paper proposes some methods to apply in teaching the mathematics theory and method in elementary schools at the Pedagogic College, and help students adapt and meet the current requirement of mathematics education reform in primary schools today. .
Keywords: primary education, teaching mathematics, educational innovation.
Tác giả bài viết: Phan Thi Tinh – Le Thi Hong Chi
Từ khóa: educational innovation, primary education, teaching mathematics
Tải về: Bấm vào đây để mua bài báo.