Bài báo
Số ra: Volume 2 (March 2018)/Tháng 3/2018
Tên bài báo: 11. APPLICATION OF INFORMATION TECHNOLOGY IN TEACHING GEOMETRY FOR HIGH SCHOOL ETHNIC MINORITY STUDENTS IN NORTHERN MOUNTAINOUS REGION IN VIETNAM
Tóm tắt: Abstract: This paper presents the findings from the interviews with teachers and students in some high schools in the northern mountainous provinces in Vietnam regarding the limitations and challenges in Geometry teaching and learning practice. The research also reveals the outcome of the application of some softwares to support the Geometry teaching for high school ethnic minority students in the mountainous northern region Vietnam.
Keywords: students, information technology, teaching Geometry, high school, northern mountains.
Tác giả bài viết: Trinh Thanh Hai - Tran Viet Cuong - Trinh Thi Phuong Thao
Từ khóa: students, information technology, teaching Geometry, high school, northern mountains
Tải về: Bấm vào đây để mua bài báo.