12. USING LESSON STUDY TO DEVELOP THE COMPETENCE OF DESIGNING MATH LESSON PLAN FOR PRIMARY EDUCATION STUDENTS AT DONG THAP UNIVERSITY

Thứ sáu - 23/03/2018 15:51  30  8

Tác giả bài viết: Nguyen Thi Kieu

Abstract: The paper presents a number of issues in the lesson study, which identifies the learning process through lesson stuand proposes the process of teaching through the form of lesson stu and the results of applying the process in teaching “mathematics lesson plan” for primary education students at Dong Thap University. The quantitative and qualitative results from the initial empirical process demonstrate the effectiveness of implementing the process of lesson study in teaching in order to develop a professional competency for students.
Keywords: Lesson study, professional competency, lesson plan.