Bài báo
Số ra: Volume 2 (March 2018)/Tháng 3/2018
Tên bài báo: 2. PROFESSIONAL EXPERIENCE – AN IMPORTANT COMPONENT IN PRIMARY TEACHER TRAINING CURRICULUM
Tóm tắt: Abstract: Professional Experience is an important and essential activity in primary teacher training programs. This paper presents some conceptions of Professional Experience and its meaning in primary teacher training curriculum. There are two ways for teacher students to do their Professional Experience activities. First, student teachers involve in actual school to give their ideas. Second, student teachers have full-time Professional Experiences at primary school. The paper also introduces some experiences in primary teacher training curriculum in Australia, Japan, and Viet Nam. Some suggestions to improve the effectiveness of Professional Experience are proposed in this article.
Keywords: Professional Experience, teacher training curriculum, primary teacher, primary teacher training curriculum, pedagogy practice.
Tác giả bài viết: Le Thi Thu Huong
Từ khóa: Professional Experience, teacher training curriculum, primary teacher, primary teacher training curriculum, pedagogy practice
Tải về: Bấm vào đây để mua bài báo.