5. CURRENT SITUATION AND SOLUTIONS TO IMPROVE THE QUALITY OF POSTGRADUATE TRAINING AT POLITICAL ACADEMY IN RESPONSE TO THE REQUIREMENTS OF EDUCATION INNOVATION

Thứ năm - 09/05/2019 15:28  24  11

Tác giả bài viết: Nguyen Xuan Sinh - Pham Dinh Quan

Abstract: The quality of postgraduate training is always an issue of interest to university administrators. At Political Academy, the quality of postgraduate training creates the position and prestige of the Academy in the national education system. This article points out the current situation and measures to improve the quality of postgraduate training at Political Academy to meet the requirements of education innovation.
Keywords: Quality, postgraduate training, Political Academy.